logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Workshop «Research in Food Сhemistry»

Загальна інформація

В рамках впровадження білінгвального навчання 13 травня відбувся англомовний семінар за участю студентів 1 і 2 курсу ФТТП,  приурочений до відзначення Дня науки.

Модератор: старший викладач кафедри товарознавства та експертизи  харчових продуктів Чикун Надія Юріївна.

Науковий консультантдоцент, к.х.н. Пасальський  Богдан Кирилович.

В роботі семінару взяли участь: завідувач кафедри товарознавство та експертизи харчових продуктів професор, к.т.н. Белінська Світлана Омелянівнаа також викладачі кафедри доц., к.т.н. Ясинська Н.С., доц., к.т.н. Вежлівцева С.П.

Учасники: активісти студентського наукового товариства «Хіміки КНТЕУ», студенти 1 курсу 2-7 групи ФТТП

Мета проведення семінару:

  • поглиблення фундаментальних знань хімічних дисциплін, які є базисом для оцінки якості та безпечності харчових продуктів;
  • вивчення та удосконалення методів дослідження харчових систем (сировини, напівфабрикатів та готових харчових продуктів);
  • впровадження білінгвального навчання у систему вищої освіти з 1 курсу бакалаврату з використанням англомовних навчальних посібників іноземних видань.

Контент заходу: актуальність дослідження якості та безпечності  харчових продуктів, хімічні, фізико-хімічні методи  дослідження.

Девіз семінару: "Наука і життя".

На семінарі студентами були представлені результати НДР, підготовлені в рамках білінгвального навчання англійською мовою:

  • Карпенко Оксана 1 курс 7 група ФТТП - «Research of proteins»
  • Джура Ольга 2 курс 4 група ФТТП - «Express-methods of determining the nature of dyes in beverages»
  • Мельник Софія 2 курс 6 група ФТТП - «Research of pectin substances»
  • Денисенко Анастасія 2 курс 4 група ФТТП - «Physical and chemical methods of investigation of sunflower oil»
  • Яблонський Дмитро 2 курс 2 група ФТТП, Пономаренко Інна 2 курс 5 група ФТТП - «Proteins and amino acids. Methods of detection of proteins and amino acids in food products»
  • Іванов Дмитро 2 курс 2 група ФТТП - «Chemical еxpress-methods of assessing the quality of poultry meat» 
  • Навольська Іванна 2 курс 2 група ФТТП - «Research of the water hardness»
  • Прокопенюк Антоніна 2 курс 6 група ФТТП - «Methods of the determination of Cu2+ cations in food products»
  • Богодушко Андрій 1 курс 5 група ФТТП - «Sorbents in food chemistry».
  • Кириченко Анастасія 2 курс 4 група ФТТП - «Research of the efficiency of sorbents on water purification by ion Fe 3+ »

Семінар відбувся в інтерактивній формі, присутні проявляли зацікавленість, брали участь в обговоренні.

Учасники семінару підтвердили актуальність впровадження білінгвального навчання у систему вищої освіти з 1 курсу бакалаврату.

13.05.2015
adv
3359
остання редакція 13.05.2015
adv