Відкрита лекція Юлії Пітенко: "Екогастрономія як один з напрямків SlowFood"
Загальна інформація
1 грудня 2014 року на кафедрі технології і організації ресторанного господарства для студентів факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу відбулася лекція провідного фахівця у галузі здорового харчування Юлії Пітенко, представника міжнародної громадської екогастрономічної організації "SlowFood", на тему «Екогастрономія як один з напрямків SlowFood».
Лектор розповіла про діяльність організації "SlowFood", приділила увагу проблемі збереження етнічних гастрономічних традицій різних регіонів України, запропонувала взяти участь у створенні гастрономічної карти України.
Організатори зустрічі доценти кафедри технології і організації ресторанного господарства О.П. Вітряк та Т.О. Марцин запросили Юлію Пітенко до подальшої співпраці з КНТЕУ щодо питань екогастрономії та здорового харчування.