logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Інноваційні ресторанні технології: виїзне заняття "Best Food Fest & Health"

Загальна інформація

22 листопада 2014 року викладачами кафедри технології та організації ресторанного господарства (доцент Васильєва О.О., доцент Федорова Д.В., асистент Михайлик В.С.) проведено виїзне заняття у межах Фестивалю здорової їжі «Best Food Fest & Health» (НСК "Олімпійський") для студентів магістеріуму з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології».

Під час заняття студенти взяли участь у ярмарку здоров’я, проаналізували представлені інновації у виробництві органічної та екопродукції. У межах фестивалю «Best Food Fest & Health» проведено 20 лекцій кращими експертами здорового способу життя, найбільшу зацікавленість серед яких викликали доповіді: Оксани Скіталінської,  віце-президента Асоціації дієтологів України, на тему «Реінкарнація їжею», Юлії Пітенко - «Slow Food. З чим його їдять?» та Петра Мунтіяна, засновника школи «MasterFood», на тему «Аналіз сучасних напрямів здорового харчування».

Студенти отримали можливість підвищити свою професійну компетентність під час участі у роботі кулінарних майстер-класів провідних шеф-кухарів, зокрема: Едуарда Насирова – автора проекту «Happyfood» з презентацією інноваційних  технологій середземноморської кухні, Володимира Стукотіна - маестро живої, вегетаріанської і веганської кухні  та інших шеф-кухарів провідних ресторанів України.

22.11.2014
pavel
2289
остання редакція 22.11.2014
Vega