Підсумки Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи»
Загальна інформація
На факультеті технологій та бізнесу за ініціативи кафедри менеджменту готельно-ресторанного бізнесу та кафедри ресторанних і крафтових технологій 22 травня 2024 року відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція «HoReCa. Наукові ініціативи», у межах якої робота проводилась за чотирма тематичними напрямами:
- Інноваційні тренди у сфері HoReCa.
- Готельно-ресторанний бізнес для відновлення економіки України.
- Ресторанні технології та фуд-дизайн: тенденції та виклики.
- Крафтові технології: від традицій до інновацій.
Доповіді здобувачів з різних закладів вищої освіти у межах дискусійних платформ забезпечили високий науковий рівень конференції. Тематика презентаційних матеріалів доповідачів була присвячена глобальним викликам та тенденціям розвитку сфери гостинності у воєнний період; синергії інновацій і традиційних технологій крафтової продукції, що сприяє реалізації концепції здорового харчування населення України; інноваційним форматам ресторанного бізнесу та збереженню автентичності сучасної гастрономії України та її регіонів; сучасним тенденціям фуд-дизайну тощо.
Науковий захід відбувся у теплій та дружній атмосфері, учасники жваво обговорювали та висловлювали свої думки стосовно напрямів відновлення сфери HoReCa на території України та збагачення її інтелектуального потенціалу в післявоєнний період.
За результатами наукової конференції та з урахуванням актуальності досліджень, науковості й практичного значення презентованих матеріалів, доповідачів нагороджено дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів.
Вітаємо учасників наукового заходу та їх керівників! Зичимо подальших успіхів на освітній ниві!
Тетяна ТКАЧУК,
заступник декана ФТБ
з науково-методичної роботи та міжнародних
зв’язків