StartUp-тренінг: найкращий бізнес-проєкт закладу ресторанного господарства
Загальна інформація
У межах навчання в Навчально-науковому центрі бізнес-симуляції «StartUp-тренінг» ДТЕУ 25 квітня 2024 року відбувся захист бізнес-проєктів студентів факультету технологій та бізнесу спеціальності 181 «Харчові технології».
За звання «Найкращий бізнес-проєкт закладу ресторанного господарства» змагалися чотири команди студентів 4 курсу ФТБ. Запрошені представники стейкголдерів: Сабіров Олександр Володимирович – керівник технологічного департаменту ТОВ «Mamamia», Рутьян Тетяна Володимирівна – керівник кафе «Benicassim» – відзначили унікальність, актуальність, креативність презентованих бізнес-проєктів та професійність їх розробників.
За результатами презентації та захисту в номінації «Найкраща бізнес-ідея» переміг проєкт ресторану європейської кухні «48Facet» (керівник Дядюк Олеся). У номінації «Найкраща концепція Healthy Food» переміг проєкт десертного кафе «Shatsi» (керівник Ніверчук Єлизавета), а в номінації «Національні традиції: найкращий локаворський ресторан» – проєкт еко-ресторану ф’южн-кухні з козячою фермою та сироварнею (керівник Пліш Карина).
Попередньо команди презентували бізнес-проєкти для обговорення в публічному просторі через соціальну мережу Фейсбук. За результатами онлайн-голосування перемогу та диплом «Приз глядацьких симпатій» отримав проєкт ресторану американської кухні «Urban Grillhouse» (керівник Васьківська Анастасія).
Сфера HoReCa саме сьогодні потребує амбітних керівників зі стратегічним, глобальним мисленням, здатних генерувати інноваційні ідеї, очолювати проєктні команди з відбудови сфери ресторанного бізнесу.
Шановні студенти, ви всі є переможцями! Кафедра ресторанних і крафтових технологій пишається Вашими результатами і натхненною працею.
Щиро бажаємо реалізації всіх ваших задумів і проєктів!
Юдіна Т. І., д-р. техн. наук,
професор кафедри ресторанних і крафтових технологій