Перемога студентів ДТЕУ на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Загальна інформація
На базі Національного університету харчових технологій 11 квітня було організовано і проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». На конкурс були подані роботи майже з усіх регіонів України. За рішенням галузевої конкурсної комісії до другого туру рекомендовано найкращі одинадцять робіт.
За результатами презентації та оцінювання наукового рівня наукова робота на тему «Інноваційні технології просування міжнародного бренду «Radisson Blu Hotel», виконана студенткою магістратури Слободяник Анастасією, була відзначена дипломом І ступеня. Вітаємо Анастасію та її наукового керівника канд. екон. наук, доц. Кулик Марію.
Пишаємося науковими здобутками наших студентів!
Автор тексту: Охріменко Алла,
д-р екон. наук., професор кафедри готельно-ресторанного
бізнесу