logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології»

Загальна інформація

Підсумкова науково-практична конференція – ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», відбулася 11-12 квітня 2024 року.

На Конкурс надійшло понад 30 студентських робіт із 23 закладів вищої освіти (Києва, Одеси, Харкова, Дніпра, Херсона, Сум, Тернополя), які були подані на рецензування членам галузевої конкурсної комісії. Автори наукових робіт обрали цікаві та актуальні теми для проведення досліджень, за якими були сформульовані відповідні висновки і рекомендації.

Студентка факультету технологій та бізнесу ДТЕУ Валерія Кущенко взяла участь у конкурсі з науковою роботою на тему «Технологія напівфабрикату на основі м’якоті гарбуза та емульсійних соусів з його використанням». Науковий керівник – д-р техн. наук, професор кафедри ресторанних і крафтових технологій Вікторія Гніцевич.

Студентка продемонструвала високу професійну компетентність і обґрунтувала членам конкурсної комісії науково-практичну значущість результатів, отриманих під час досліджень і написання роботи.

За підсумками роботи конкурсної комісії з оцінювання змісту роботи, рівня поданої презентації, доповіді та відповідей на запитання Валерія Кущенко отримала диплом ІІ ступеня.

Дякуємо учасникам і членам журі за активну участь, цікаве й конструктивне дискутування. До зустрічі в наступному році!

Гніцевич Вікторія Альбертівна,
д-р техн. наук, професор кафедри ресторанних і крафтових технологій

12.04.2024
43630
557
остання редакція 18.04.2024