Пошук персоналу на ринку праці: професійний підхід у ТОВ «Бюро Вин»
Загальна інформація
Як підтверджує досвід взаємодії університету з бізнесом, традиційні зустрічі з фахівцями – випускниками університету, є більш привабливими та корисними для студентів ДТЕУ. Саме тому майстер-клас HR-менеджерки ТОВ «Бюро Вин» Катерини Железняк, що відбувся 07 березня 2024 року став цікавим і пізнавальним досвідом для студентів 3 курсу ФЕМП освітніх програм «Управління бізнесом», «Промисловий менеджмент», «Менеджмент персоналу», які вивчають дисципліни «HR-менеджмент» та «Командоутворення».
Слухачів з перших хвилин спілкування зацікавила історія створення української дистрибуційної компанії з продажу вина та здорових продуктів в Україні, розвиток діяльності окремих магазинів під брендом «Good Wine» та головні корпоративні цінності – «свобода, відповідальність та люди!», завдяки яким компанія є лідером у сфері ритейлу, не зважаючи на складні часи війни.
Спікерка пані Катерина поділилася зі слухачами інформацією про гармонійні відносини власників компанії з працівниками, кейсами з власної практики залучення персоналу та збереження кадрів під час війни, підкреслила актуальну роль HR-професії в бізнесі та значення командної роботи, а також відповіла на численні питання слухачів.
Викладачі кафедри менеджменту та студенти щиро вдячні випускниці нашого університету Катерині Железняк за цікавий та пізнавальний майстер-клас, бажають подальших успішних проєктів у мирній країні та висловлюють сподівання на нові цікаві івенти!
Валентина ЖУКОВСЬКА,
д-р екон. наук, професор кафедри менеджменту
Ірина МИКОЛАЙЧУК,
канд. екон. наук, доцент кафедри менеджменту