logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбулася відкрита лекція з питань безпечності харчових продуктів міжнародного експерта доктора Рона Двінгера (Нідерланди)

Загальна інформація

15 квітня 2011 р. в рамках заходів, присвячених "Року безпечності харчових продуктів" у КНТЕУ відбулася відкрита лекція провідного фахівця Національного агентства з питань безпечності харчових продуктів та споживчих товарів Нідерландів, експерта проекту Твіннінг "Надання допомоги українській ветеринарній службі з метою покращення правових та технічних аспектів системи контролю за безпечністю харчових продуктів" доктора Рона Двінгера (Нідерланди) на тему: "Законодавство ЄС з питань безпечності та гігієни харчових продуктів".
    Експертом було охарактеризовано ситуацію щодо забезпечення продовольчої безпеки в країнах ЄС, проаналізовано загальні концепції європейського законодавства з безпечності товарів та основні положення пакету актів з питань гігієни харчових продуктів, визначено практичні напрями та дієвість системи простежуванності харчових продуктів RASFF.
    "Рік безпечності харчових продуктів" оголошений КНТЕУ та Науково-консультаційним центром управління безпечністю та якістю товарів з метою надання унікальної можливості ознайомитись з найбільш прогресивними поглядами, розробками та міжнародним досвідом у забезпеченні безпечності харчових продуктів.

 

Навчально-консультативний центр з управління безпечністю та якістю товарів

Навчально-консультативний центр з управління безпечністю та якістю товарів

17.04.2011
annzo
1853
остання редакція 17.04.2011