Міжнародний конкурс юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу в Україні стартував
Загальна інформація
6 квітня 2011
року розпочав роботу Міжнародний конкурс юніорів з
кулінарного мистецтва і сервісу в Україні.
Одними з перших університет відвідала
делегація Курського торгово-економічного коледжу Російської
Федерації на чолі з директором Печуріним Олегом Олександровичем та
делегація Харківського торгово-економічного коледжу КНТЕУ на чолі з
директором Радченко Людмилою Олексіївною, між якими підписаний
міжнародний договір про співробітництво. Для педагогічних
колективів коледжів стало доброю традицією в рамках підписаних угод
проводити спільні науково-практичні конференції, диспути,
педагогічні читання, брейн-ринги.
Під час візиту до Києва гості ознайомились
з лабораторіями та кафедрами факультету готельно-ресторанного та
туристичного бізнесу, а також бібліотекою і були приємно вражені
від побаченого в університеті.
Під час зустрічі ректор університету
Мазаракі А.А підтримав добрі наміри педагогічних колективів
зазначених навчальних закладів взяти участь у Міжнародному конкурсі
юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу в Україні та побажав
успіхів їх командам. Ректор схвалив наміри коледжів щодо участі у
Міжнародному фестивалі кулінарного мистецтва, що проходитиме у
травні цього року на Кіпрі.
Відділ міжнародних зв'язків