Вітання до Міжнародного дня кухаря і кулінара
Загальна інформація
ШАНОВНІ КОЛЕГИ,
СТУДЕНТИ, ВИПУСКНИКИ ТА ПАРТНЕРИ
УНІВЕРСИТЕТУ, ПРОФЕСІОНАЛИ ТА АМАТОРИ КУЛІНАРНОГО
МИСТЕЦТВА!
Щороку 20 жовтня у світі відзначається Міжнародний день кухаря і кулінара – професійне свято людей, які щодня своєю кропіткою працею забезпечують найважливіші потреби людей у харчуванні та підвищенні якості життя.
Ваша професія – це мистецтво, що вимагає самовідданості, творчості, креативу, постійного самовдосконалення.
Щиро дякую за вашу не завжди легку, але таку важливу і вагому для всього людства працю й вітаю з Міжнародним днем кухаря і кулінара!
Бажаю процвітання і безперервного розвитку, нових професійних досягнень, творчих звершень і кулінарних перемог.
З повагою
Президент Українського кулінарного союзу, ректор КНТЕУ, професор |
А. А. Мазаракі |