logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Розробки науковців КНТЕУ для суб’єктів туристичного і ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу COVID-19

Загальна інформація

Санітарно-епідеміологічна ситуація у світі, спричинена загрозою пандемії COVID-19, призвела до тимчасового призупинення діяльності підприємств туристичної сфери. В умовах поступового зняття обмежень карантинних заходів туристичні адміністрації країн світу відновлюють роботу підприємств, що особливо актуалізує розроблення рекомендаційних заходів щодо забезпечення належних умов обслуговування споживачів та убезпечення співробітників від ризиків епідеміологічних захворювань.

Колективом авторів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу на чолі з ректором університету А. А. Мазаракі підготовлено Методичні рекомендації щодо роботи підприємств туристичної сфери в умовах ризиків поширення епідеміологічних захворювань (зокрема пандемії COVID-19).

Зазначені документи рекомендаційного характеру розроблено на основі узагальнення сучасних закордонних та вітчизняних досліджень, нормативних і розпорядчих документів міжнародних та національних організацій. Методичні рекомендації запропоновано до розгляду Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Державним агентством розвитку туризму Міністерства культури України.

18.06.2020
42265
5265
остання редакція 19.06.2020
Vega