logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас Кнуда Еріка Ларсена «Авторські ресторанні страви: тренди-2020»

Загальна інформація

В арт-кулінар-студії КНТЕУ 27 лютого 2020 року відбувся майстер-клас всесвітньовідомого данського шеф-кухаря KM Scandinavia, викладача кулінарії Північно-Європейського інституту всесвітньої гастрономії (Worlds Gastronomy Institute North European) Кнуда Еріка Ларсена «Авторські ресторанні страви: тренди-2020», під час якого студенти і викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу ознайомились із сучасними трендами авторських ресторанних страв данської кухні.

Учасниками майстер-класу були студенти бакалаврату спеціальності «Технологія та організація ресторанного бізнесу» та магістеріуму спеціальностей «Інноваційні технології в ресторанному бізнесі», «Готельний та ресторанний менеджмент», зокрема студенти освітньої програми англійською мовою викладання. Формат проведення – навчальний майстер-клас під час лабораторних робіт з дисциплін «Технологія продукції ресторанного господарства», «Інноваційні технології продукції ресторанного господарства», «Концепції та ресторанний креатив» під керівництвом професорів кафедри технології і організації ресторанного господарства Гніцевич В.А., Грабовської О.В., Федорової Д.В.

Відповідно до програми майстер-класу шеф-кухар приготував сет із трьох ресторанних страв за авторськими технологіями, зокрема:

  1. Осінній грибний суп з хересом;
  2. Тунець Альмас з авокадо та ікрою;
  3. Припущена пікантна груша з карамеллю та птіфурою.

Під час майстер-класу Кнуд Ерік Ларсен розповів учасникам про особливості використання сировинних інгредієнтів, продемонстрував техніки їх підготовки і перероблення для приготування заявлених у програмі страв, ознайомив із правилами смакової та ароматичної комбінаторики, продемонстрував застосування сучасних технік food дизайну в оформленні і презентації приготованих авторських страв, забезпечив проведення дегустації серед учасників майстер-класу.

Щиро вдячні Кнуду Еріку Ларсену за нові знання та цінний практичний досвід, а також смачні і креативні ресторанні страви!

27.02.2020
42265
5891
остання редакція 01.03.2020
Vega