Аспірантка КНТЕУ здобула золото на Всесвітній кулінарній олімпіаді (ІКА), Штутгарт (Німеччина)
Загальна інформація
Аспірантка кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Лариса Рибчук взяла участь у Всесвітній кулінарній олімпіаді – 2020, де демонстрували свою майстерність приблизно 2000 кухарів і кондитерів із 52 країн світу. Всесвітня кулінарна олімпіада є своєрідними Олімпійськими іграми в кулінарно-кондитерській сфері. Захід проводиться один раз на чотири роки.
Честь України у Всесвітній кулінарній олімпіаді 2020 року захищали майстри-кондитери з різних регіонів. Лариса Рибчук здобула золоту медаль у номінації арт-класу "Квіти з цукру". Наставником та ідейним натхненником пані Лариси є майстер планетарного масштабу, багаторазова призерка міжнародних кулінарних конкурсів, суддя міжнародного рівня Марія Шрамко.
Участь кондитерів у Всесвітній кулінарній олімпіаді сприятиме формуванню позитивного іміджу України серед міжнародної кулінарної спільноти, підвищенню зацікавленості до національних кулінарних традицій, обміну професійним інноваційним досвідом, популяризації країни на міжнародному рівні.
Вітаємо Ларису Рибчук із золотою олімпійською нагородою! Бажаємо нових творчих ідей, енергії і натхнення для нових перемог!