logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

КНТЕУ на Всесвітній кулінарній олімпіаді (ІКА) у Штутгарті (Німеччина)

Загальна інформація

Протягом 15–19 лютого 2020 року в м. Штутгарт (Німеччина) відбудеться Всесвітня кулінарна олімпіада – IKA, яка організована Всесвітньою асоціацією кулінарів та кондитерів (WACS) і проводиться один раз на чотири роки. У 2016 році у всесвітній кулінарній олімпіаді, яка відбулась у м. Ерфурті (Німеччина), брали участь 59 національних команд з усього світу.

Честь України у Всесвітній кулінарній олімпіаді 2020 року будуть захищати майстри-кондитери із різних регіонів, зокрема аспірантка кафедри технології і організації ресторанного господарства Лариса Рибчук, яка є золотою призеркою багатьох вітчизняних та міжнародних кулінарних конкурсів, володаркою золотої нагороди в номінації арт-класу з кондитерського мистецтва Всесвітньої кулінарної олімпіади-2016.

Участь національної команди кондитерів у кулінарній олімпіаді сприятиме формуванню позитивного іміджу України серед міжнародної кулінарної спільноти, підвищенню зацікавленості до національних кулінарних традицій, обміну професійним інноваційним досвідом, популяризації країни на міжнародному рівні.

Бажаємо удачі Ларисі та збірній команді Українського кулінарного союзу!

13.02.2020
42265
5150
остання редакція 25.02.2020
42265