logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Інновації в механічному устаткуванні ресторанів

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті з ініціативи кафедри інженерно-технічних дисциплін 15 листопада 2019 року відбувся майстер-клас бренд-менеджера компанії "Robot-Coupe" (Франція) Миколи Науменка.

Були продемонстровані можливості роботи електромеханічного обладнання відомого французького виробника, зокрема, овочерізки CL-50 та універсальної соковижималки J80 ultra. Студентство отримало можливість ознайомитись із усім спектром функцій обладнання, провести органолептичну оцінку напівфабрикатів та соків, виготовлених на найсучасніших видах механічного устаткування. Ознайомилися з правилами експлуатації, умовами гарантійного та післягарантійного обслуговування, правилами техніки безпеки під час експлуатації обладнання Robot-Coupe.

Майстер-клас відбувся у форматі активного діалогу і викликав жвавий інтерес у студентства.

15.11.2019
42265
4827
остання редакція 21.11.2019
Vega