«М’ясна екзотика лісу»: страви з м’яса дичини та креативне подання
Загальна інформація
З нагоди відзначення Міжнародного дня кухаря та кулінара за ініціативою факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу в КНТЕУ 28 жовтня 2019 року відбувся майстер–клас магістра ФРГТБ КНТЕУ Олександра Венглінського – шеф кухаря ресторану "Smart Citi", почесного члена Асоціації шеф-кухарів України, члена Українського кулінарного союзу.
Студенти, викладачі та співробітники університету з захопленням слухали та спілкувались з паном Олександром, дізналися багато нових креативних кулінарних ідей.
Відвідувачі майстер-класу мали змогу продегустувати авторські страви та подякувати шеф-кухарю.
Майстер клас дійсно підкорив серця справжніх кулінарів та надихнув на нові звершення!