Перемога студентів КНТЕУ в VI Міжнародному конкурсі ресторанних технологій "BestCookFest-2019"
Загальна інформація
Cтуденти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету протягом 22-24 жовтня 2019 року брали участь у змаганнях на міжнародному конкурсі ресторанних технологій "BestCookFest-2019" (м. Чернівці, с. Бояни).
Ректор Анатолій Антонович Мазаракі 30 жовтня зустрівся зі студентами-учасниками, привітав та урочисто нагородив команду переможців.
Понад 500 кулінарів із 10 країн взяли участь у конкурсі. Студенти КНТЕУ брали участь у командних та індивідуальних змаганнях та привезли університету головний приз конкурсу кубок «Гран-Прі», а також: 4 золоті медалі, 8 срібних медалей та 6 бронзових.
Склад команди факультету:
- Дарміна Аміна (1 курс, спеціальність «Харчові технології»)
- Москаленко Владислав (2 курс, спеціальність «Харчові технології»)
- Гейко Максим (2 курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
- Гончаров Богдан (2 курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
- Ярцев Ілля (2 курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
- Володін Владислав (3 курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
- Шкапоїд Андрій (3 курс, спеціальність «Харчові технології»)
- Анісімов Віталій (3 курс, спеціальність «Харчові технології»)
Отже, результати участі наших студентів у командних змаганнях:
- у номінації «BEST CHEF JUNIOR TEAM – 2019» (BLACK BOX) – золоті медалі та кубок «Гран-Прі» (Москаленко В., Володін В. та Ярцев І.)
- у номінації «Краща кулінарна школа» - срібло (Шкапоїд А., Гейко М., Дарміна А.)
- у номінації «Краща національна команда року з приготування борщу» - срібло (Москаленко В., Шкапоїд А., Гейко М., Дарміна А., Анісімов В.)
В індивідуальних практичних змаганнях маємо такі нагороди:
- у номінації «Страва з м'яса» - бронзова медаль (Дарміна А.)
- у номінації «Страви з риби та гідробіонтів» - золота медаль (Москаленко В.), бронзові медалі (Ярцев І., Володін В.)
- у номінації «Страва з м’яса птиці» - бронзові медалі ( Шкапоїд А., Гейко М.)
- у номінації «Ресторанний десерт» - бронзова медаль (Москаленко В.)
- у номінації «Піца» - срібна медаль (Гончаров Б.)
- арт-клас у номінації «Цукрові квіти» - срібна медаль (Гейко М.)
Вітаємо команду студентів КНТЕУ з успішним виступом та перемогою!