Кулінарний брейн-ринг "Fall quest" з нагоди відзначення Міжнародного дня кухаря і кулінара
Загальна інформація
З нагоди відзначення Міжнародного дня кухаря і кулінара в Київському національному торговельно-економічному університеті рада студентського самоврядування факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу та Easy cooking club 17 жовтня 2019 року провели кулінарний брейн-ринг "Fall quest".
Учасникам команд було запропоновано кулінарну вікторину, мініігри «Інградієнти-страва», «Визначення продуктів на дотик», «Знання кулінарного приладдя», «Сервірування». Члени команд продемонстрували високий рівень ерудованості, вміння працювати в команді, використовувати логіку та інтуїцію.
У напруженій боротьбі призові місця розподілилися таким чином:
- І місце – ФЕМП,
- ІІ місце – ФТМ,
- ІІІ місце – ФРГТБ , ФОАІС, ФФБС, ФМТП.
Усім учасникам і організаторам кулінарного брейн-рингу дякуємо за участь, чекаємо на нові зустрічі та перемоги.