Студенти ФРГТБ КНТЕУ на І Міжнародному конкурсі наукових досліджень «Black Sea Science-2019»
Загальна інформація
Студенти кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) Ярова Євгенія, Карпенко Вадим, Кожем’яка Олександр (1м група 1 курс ОС «магістр», спеціальність «Готельний і ресторанний менеджмент») взяли участь у Першому Міжнародному конкурсі наукових досліджень «Black Sea Science-2019».
Студенти представили бізнес-проект на «Introduction of the innovative product - Sugar Sticks «Сandys» for the restaurant business» («Впровадження інноваційного продукту – цукрових паличок «Кандіс» для ресторанного бізнесу», наукові керівники: д.е.н., проф. Бойко М. Г., к.е.н., доц. Охріменко А. Г.). Міжнародним журі конкурсу проект було відзначено сертифікатом.
Вітаємо студентів та бажаємо інноваційних ідей!