Перемога на 13-ому Міжнародному фестивалі кулінарного мистецтва "Montenegro-2019"
Загальна інформація
У місті Будва в Чорногорії протягом 22-25 квітня 2019 року відбувся 13-й Міжнародний фестиваль кулінарного мистецтва "Montenegro-2019" у м. Будва, Чорногорія. В конкурсі брали участь кулінари із 10 країн світу. Оцінювало майстерність учасників журі у складі всесвітньо відомих шеф-кухарів, членів WACS.
Команда молодих кулінарів Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) виступала у складі Совяка Володимира та Москаленко Владислава (ФРГТБ), Чалої Ангеліни (ФМТП). Керівником команди була доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Кочерга В. І. Команда КНТЕУ брала участь у змаганнях та отримала:
- у номінації "Краща школа" – І місце та нагородження золотою медаллю,
- у номінації "Страви з риби" Совяк Володимир – золото, Чала Ангеліна – бронза,
- у номінації "Страви з м'яса" Москаленко Владислав – срібло.
Боротьба за визнання була напруженою! Але, незважаючи на напруженість роботи, студентами була продемонстрована фахова майстерність та креативність у вирішенні поставлених завдань! За оцінками журі страви визнані гармонійно вишуканими та смачними!
За підтримку і надання можливості професійного самоствердження та можливість взяти участь у конкурсі команда завдячує ректору університету А. А. Мазаракі.
Молодим кулінарам бажаємо досягти найвищих професійних висот і успіхів у обраній спеціальності!