Здоров’я школярів – чинник їх успішного майбутнього!
Загальна інформація
Викладачі КНТЕУ приділяють багато уваги не лише проведенню навчального процесу, але й розповсюдженню корисної інформації, що стає в пригоді для молодого покоління – майбутніх студентів університету.
З цією метою 23 квітня 2019 року в ЗЗСО №235 ім. В. Чорновола відбувся виїзний майстер-клас про джанк-фуд (їжу-сміття) і фаст-фуд (швидку їжу) у рамках Консумерфест-КНТЕУ 2019, який провели доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ Олександра Віталіївна Бабій і доцент кафедри менеджменту КНТЕУ Михайло Іванович Волобуєв.
На початку зустрічі О. В. Бабій провела опитування учнів про їхні вподобання щодо їжі та знання про раціональне харчування. Учні 9-10 класів продемонстрували свою обізнаність про корисну їжу, але зізналися, що полюбляють фаст-фуд. Олександра Віталіївна розповіла про ризики, якщо часто вживати швидку їжу. Пан Волобуєв акцентував на професіях, які можна здобути навчаючись у Київському національному торговельно-економічному університеті.
Лекція пройшла досить жваво, у форматі співбесіди, спонукаючи школярів до роздумів про раціональне харчування, а декого – про вибір майбутньої професії.
Наприкінці зустрічі викладачам університету подякували присутні керівники школи директор В. В. Гордійчук та завуч А. І. Штефан за цікаву та змістовну зустріч.