Майстер-клас президента Асоціації UCMItaly Паоло Брешиа: студенти ФРГТБ КНТЕУ вчилися готувати традиційні італійські страви
Загальна інформація
У рамках підписаної угоди про партнерство з організації навчання та виробничої практики між Київським національним торговельно-економічним університетом та Асоціацією UCMItaly за підтримки школи італійської кухні «SettimaLuna – In.Formazione» започатковано серію майстер-класів із приготування традиційних страв середземноморської кухні.
Перший такий захід проведено 22 березня 2019 року президентом Асоціації UCMItaly Паоло Брешиа, який познайомив студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу з приготуванням традиційних видів паст, різотто з використанням італійських продуктів.
Отримані знання і навички студенти зможуть використати під час літньої виробничої практики в готельно-ресторанних комплексах південної частини Італії.