Інноваційні пекарські курси та курси авторської датської кухні від міжнародних фахівців
Загальна інформація
Протягом 18-22 березня 2019 року для студентів та викладачів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ проходили інноваційні пекарські курси, що проводив Девід Мішель Мізон, член міжнародного Richemont Club, співробітник Королівського товариства з охорони громадського здоров’я, та курси авторської датської кухні, представленої Кнудом Еріком Ларсеном, акредитованим суддею WACS, членом асоціації шеф-кухарів Великої Британії.
На кухні студенти зарекомендували себе як справжні майстри, де була неймовірна атмосфера, різноманіття страв та смаків, кольорів та запахів.
До того ж, для студентів це була чудова можливість підвищити рівень знань з англійської мови, адже в процесі приготування вони багато спілкувалися зі своїми наставниками.
Викладачі, які були присутні на дегустації, та самі студенти з задоволенням смакували страви і були вражені їх вишуканістю та водночас простотою.
Сподіваємося, що вже незабаром Девід Мішель Мізон та Кнуд Ерік Ларсен приїдуть до нас з новими рецептами та навчать студентів ще більшого.