Переможні результати у міжнародному фестивалі кулінарного мистецтва «Поділля»
Загальна інформація
Команда молодих кухарів Київського національного торговельно-економічного університету у складі Терлика Тимура, Шкапоїда Андрія, Ломоносової Марії, Москаленко Владислава взяла участь у міжнародному фестивалі кулінарного мистецтва «Поділля» який проводила асоціація кулінарів України «Слобожанщина» протягом 28 лютого – 2 березня у м. Кам’янець-Подільський.
У мистецькому заході взяли участь представники України, Білорусії, Молдови, Монголії, Туреччини, Словенії та інші. Роботу конкурсантів оцінювали міжнародні журі, в складі якого працювали поважні судді групи WAKS.
Результати команда КНТЕУ у різних номінаціях високі, а саме:
- «Казан» - ІІІ місце,
- «Супи» - ІІ місце(Москаленко Влад)
- «Страви з м’яса» - ІІ місце (Ломоносова Марія)
- «Страви з птиці» - ІІІ місце (Шкапоїд Андрій)
- «Страви з риби» - два ІІІ місця (Терлик Тимур, Москаленко Влад)
- «Краща команда кухарів» - І місце (Ломоносова Марія, Шкапоїд Андрій і Москаленко Влад зайняли)
Вітаємо наших молодих професіоналів.