logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Переможні результати у міжнародному фестивалі кулінарного мистецтва «Поділля»

Загальна інформація

Команда молодих кухарів Київського національного торговельно-економічного університету у складі Терлика Тимура, Шкапоїда Андрія, Ломоносової Марії, Москаленко Владислава взяла участь у міжнародному фестивалі кулінарного мистецтва «Поділля» який проводила асоціація кулінарів України «Слобожанщина» протягом 28 лютого – 2 березня у м. Кам’янець-Подільський.

У мистецькому заході взяли участь представники України, Білорусії, Молдови, Монголії, Туреччини, Словенії та інші. Роботу конкурсантів оцінювали міжнародні журі, в складі якого працювали поважні судді групи WAKS.

Результати команда КНТЕУ у різних номінаціях високі, а саме:

  • «Казан» - ІІІ місце,
  • «Супи» - ІІ місце(Москаленко Влад) 
  • «Страви з м’яса» - ІІ місце (Ломоносова Марія)
  • «Страви з птиці» - ІІІ місце (Шкапоїд Андрій)
  • «Страви з риби» - два ІІІ місця (Терлик Тимур, Москаленко Влад)
  • «Краща команда кухарів» - І місце (Ломоносова Марія, Шкапоїд Андрій і Москаленко Влад зайняли)

Вітаємо наших молодих професіоналів.

02.03.2019
42265
1026
остання редакція 11.03.2019
42265