Перемога студента ФРГТБ КНТЕУ у Чемпіонаті Європи з кондитерського мистецтва «Exposweet» у Варшаві (Польща)
Загальна інформація
Студент факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу КНТЕУ Максим Гейко у складі збірної команди Українського кулінарного союзу протягом 17-18 лютого 2019 року брав участь у чемпіонаті Європи з кондитерського мистецтва, який приймала Варшава (Польща). Участь у ньому взяли понад 1000 кондитерів, за майстерністю яких мали змогу спостерігати гості з 20 країн світу.
Роботу учасників змагань оцінювали понад 20 професійних членів журі з різних країн світу. Зокрема, Україну представляла член правління Громадської спілки «Український кулінарний союз» Марія Шрамко.
На рахунку Максима Гейка - срібна медаль у номінації «Цукрові квіти».
Дякуємо аспіранту кафедри технології і організації ресторанного господарства Ларисі Рибчук за допомогу в підготовці нашого учасника до змагань.
Вітаємо Максима з успішним виступом!