logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога студента ФРГТБ КНТЕУ у Чемпіонаті Європи з кондитерського мистецтва «Exposweet» у Варшаві (Польща)

Загальна інформація

Студент факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу КНТЕУ Максим Гейко у складі збірної команди Українського кулінарного союзу протягом 17-18 лютого 2019 року брав участь у чемпіонаті Європи з кондитерського мистецтва, який приймала Варшава (Польща). Участь у ньому взяли понад 1000 кондитерів, за майстерністю яких мали змогу спостерігати гості з 20 країн світу.

Роботу учасників змагань оцінювали понад 20 професійних членів журі з різних країн світу. Зокрема, Україну представляла член правління Громадської спілки «Український кулінарний союз» Марія Шрамко.

На рахунку Максима Гейка - срібна медаль у номінації «Цукрові квіти».

Дякуємо аспіранту кафедри технології і організації ресторанного господарства Ларисі Рибчук за допомогу в підготовці нашого учасника до змагань.

Вітаємо Максима з успішним виступом!

18.02.2019
42265
1121
остання редакція 22.02.2019
42265