Стартував навчальний курс від "Rest.Art.Kitchen" "Віртуальний ресторан"
Загальна інформація
Стартував навчальний курс від "Rest.Art.Kitchen" "Віртуальний ресторан". Спікерами стали засновник "Opus Gastronomique" Андрій Артюхін, шеф "Hendrick"s bar", бренд-шеф "Opus Gastronomique" Терентій Сопін, Юрій Нікітюк, шеф ресторану "Satori lounge", wine expert Андрій Гриб.
Кожен із шефів презентував свою програму організації роботи ресторану, представив своє портфоліо, а кожен із учасників мав можливість визначитись зі своїм майбутнім наставником. Вибір був доволі складним, оскільки шефи володіють неабиякою харизмою та професіоналізмом.
У програмі навчального курсу практичні заняття підкріплені теоретичниими аспектами організації роботи в ресторані:
- правильна організація виробничих процесів;
- реальність приготування страв меню, відпрацювання техніки та технології приготування;
- як стати шефом: основні і головні кроки;
- ресторанний світ за межами кухні;
- фудпейринг;
- ресторанний сервіс;
- гастровечері - презентація злагодженої командної роботи ресторану та перспектив успішного бізнесу.
Наприкінці кожен учасник отримає диплом про успішне завершення навчального курсу.
Бажаємо успіхів учасникам, а головне - задоволення від улюбленої справи!
Легко з "Rest.Art.Kitchen"!