logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Новий кулінарний простір "Rest.Art.Kitchen": майстер-клас "Local Bakery" від Вадима Россохи

Загальна інформація

Новий кулінарний простір "Rest.Art.Kitchen." КНТЕУ 9 лютого 2019 року відкрив свої двері кафе-пекарні для охочих навчатися пекарському мистецтву.  Стартувала робота нової "смачної" студії з майстер-класу  "Local Bakery" від Вадима Россохи.

На майстер-клас завітали ректор Анатолій Антонович Мазаракі та проректор з науково-педагогічної роботи Світлана Леонідівна Шаповал, які долучилися до заходу, подякували шефу за натхненну працю та високо оцінили виконану роботу.

Вадим поділився технологією приготування пшеничних хлібів на основі натуральної закваски спонтанного бродіння, а також хлібів із гречаного та кукурудзяного борошна. Секретів було достатньо для зацікавлення аудиторії. Неперевершений аромат хліба надихав.

Учасники майстер-класу власноруч формували  французькі багети, італійські чіабати, тартіни та фугаси. Випікали вироби в сучасному інтелектуальному обладнанні - печі від італійсього виробника, яка показала результати відповідної якості, виправдовуючи очікування шефа.  Вироби отримали високі оцінки учасників за результатами дегустації.

Директор навчально-виробничого центру "Rest.Art.Kitchen." Вікторія Ждан подякувала учасникам за проявлений інтерес та запросила до участі у наступному смачному майстер-класі, що відбудеться 13 лютого 2019 року "Грузинські канікули" "Rest.Art.Kitchen" від Паата Кучави. 

09.02.2019
42265
1387
остання редакція 11.02.2019
42265