logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Викладачі кафедри готельно-ресторанного бізнесу на майстер-класі щодо створення єдиної системи управління

Загальна інформація

19 жовтня 2017 року викладачі кафедри готельно-ресторанного бізнесу: к.е.н., доц. Сененко І.А., к.е.н., ст. викладач Даниленко М.І. - взяли участь у майстер-класі: “3 кити ефективності: бюджетування, ключові показники бізнес-процесів, мотивація. Як створити єдину систему управління?”.

Проведення заходу організовано міжнародною групою компаній “ИНТАЛЕВ”, яка спеціалізується на розробці і впровадженні інформаційних систем управління підприємством, підвищенні ефективності ведення бізнесу, у т.ч. для підприємств сегменту HoReCa.

Експерти стратегічного, процесного, бюджетного управління презентували інформаційні технології управління, системи ключових показників ефективності бізнес-процесів, програми мотивації персоналу з використанням інноваційних інформаційних технологій, у т.ч. хмарних технологій.

Участь у професійних форумах та зустрічі з практиками надають можливість викладачам кафедри готельно-ресторанного бізнесу системно підвищувати професійну компетентність, враховувати тренди розвитку сфери гостинності та впроваджувати нові знання у викладання професійно орієнтованих дисциплін.

19.10.2017
42265
2066
остання редакція 07.02.2018
456287